lørdag 10. mars 2007

Long time no see

Ja, akk som tida flyr. Litt av unnskyldningen får være at jeg ikke har lasta innpå nye bilder til pc-en, så det blir ikke noen bilder i dag. Men forhåpentligvis ikke så veldig lenge til.

Siden sist post er det blitt offisielt at Turid er gravid med termin i midten av september :-) Det er ikke alle forundt å hilse på mini-mini-babyen hver gang en er på jobb, men den muligheten har altså Turid.

Hedda har blitt tre år, og har feira med mormor som var på besøk ei lita uke. Og hun har feira i barnehagen med kake som Hedda og pappa baka, og hun har hatt barneselskap med pølser og nok en kake som Hedda og pappa baka. Begge kakene blei behørig pynta med non-stop og gelesnop.

Neste uke blir litt travel for Turid. Kjartan skal til Voss på kurs i bruddbehandling. Får håpe vi ikke får behov for å praktisere mens vi er på kurs - det er skilunsj hver dag (så får vi se om det fortsetter å regne eller om det fryser på).

Så til slutt et gullkorn. I oktober hadde Hedda gjort noe hun ikke hadde lov til. Mamma sa: Det var ikke veldig lov, Hedda. Hedda svarer: Men det var litt lov.

Ingen kommentarer: