mandag 22. september 2008

Neste kapittel

Nå er vi så godt igang at vi likså godt kan fortsette. Dessuten er det mye som skal deles før vi kommer til mormor og morfar sitt besøk som ennå ikke er over.

I juni er det absolutt begynt å bli kaldt i Haydom, og Jørgen krabba stort sett rundt i ullbody og fòrt bukse. På dette tidspunktet begynte barnepika Kaptolina å antyde at han ville begynne å gå i en alder av 10-11 mnd. Den som følger med vil se.

Hedda har lært ganske mye swahili av Kaptolina, og enda mer blei det da hun begynte i lokal barnehage, shule ya chekechea. Troppe opp med grønn kjole som de andre, drikke chai (te med sukker og melk) og uji (ganske flytende maisgrøt). Stor stas.



Slutten av måneden blei nok litt prega av ulykka til vår venn MAF-piloten. Ei stund hørtes det stygt ut, men englene jobber nok også i Afrika - Eivind kom utrolig godt fra hendelsen og er allerede i aktiv tjeneste igjen.

Opplading til ferie blei som den alltid bør være - hektisk jobbing for å sørge for at en er fullstendig slips første feriedag. På et sykehus hjelper det ikke på at andre leger også skal ha ferie - arbeidet deres må dekkes opp, og ferien kom som en etterlengtet gjest.

3 kommentarer:

Jannicke sa...

Hei dere!
Julie har nettopp åpnet posten og ble VELDIG glad for brevet og smykket fra Hedda! Hun omtaler henne fortsatt som sin beste venninne, selv om det er lenge siden de har sett hverandre. Det er fint at dere koser dere der nede. Julie gleder seg veldig til Hedda kommer hjem igjen! Vi sender brev og bilder snart!

Stor klem fra Jannicke, Julie, Jens og Jakob

Siv Kristine sa...

Hei hei i Afrika!!
Jeg hiver meg på med Jannicke her og sender dere en hilsen etter å ha lest litt om livet deres i Arika! Jeg finner meg selv sittende å smile, ikke vanskelig å se Hedda for seg.

Må jo si tusen takk for flotte smykker og veldig koselig brev med bilder!! Vi åpnet pakken i morgensamlingen, det ble dagen alle på Askeladden(+ Tove) gikk med "Afrika- smykker". Pakke, brev og bilder til dere er under utarbeidning..

Det er ikke lengesiden en av de eldste jentene lurte på om det var løver i Afrika.. Hun ble veldig bekymret for Hedda, for løver spiser jo mennesker!!! Dere er ikke glemt..

Hils Hedda fra alle oss på Askeladden!!
Klem fra Siv og resten av gjengen på Askeladden

Mama Na mambo yake sa...

Ni furaha kusoma habari yenu! Family yetu imetoka Haydom mwaka -90.Mungu awabariki sana!Wasalimie marafiki.Mimi ni mama Laila