mandag 22. mars 2010

Barnedåp i Nairobi

På avslutningsmøtet på misjonærkonferansen, søndag 14.mars,  blei Daniel døypt. Veldig kjekt for oss med gode venner og kollegaer å dele denne dagen med.

Alle ungane får vere med å sjå på. Leif Thingbø sørger for forevigelse på film, så kan familien i Norge også få det med seg på sikt..

Ungane framfører sangen dei har øvt på heile veka på barneopplegget på konferansen; "Jesus, her er jeg, send meg". Ein utruleg flott gjeng! Jørgen synst det var tryggast å holde Hedda i handa, litt skummelt med det store publikummet.

Nam nam! Marsipankake er godt.... Like godt i Afrika som i Norge.

Alle gode ting er tre! Ellers bør det nemnast at Daniel sin dåpskjole sist var sett som brudepikekjole i bryllupet til Merete og Andreas Benestad i fjor sommar. Gjenbruk er sterkt undervurdert.

Takk til "døyparen" Rune Mjølhus og faddarar Lars og Kjersti Stensland. Faddarar i Norge er Elin og Håvard Krogedal og Astrid Stavseth. Takk takk.

4 kommentarer:

Mikael sa...

Så flott! Takk for at vi her hjemme også kan få innblikk i livet deres på misjonsmarka. Gratulere med barnedåpen og lykke til videre, hilsen oss på Foss-Eikeland

astrid sa...

Gler meg til å sjå videoen frå dåpen. Fine bilder! klem frå tante astrid

Anonym sa...

så kjekt å se. Gratulerer litt på etterskudd kjære Daniel.
Gleder oss til å se dere igjen og håper på gjentreff i sommer. Hedda har forandret seg mye på ett år. Blitt så veldig stor plutselig. Mistet fortann ;o) og blitt så veldig jente jente i ansiktet.
Masse klemmer og kos til dere alle.
Magga

annececilie sa...

Kjære gode venner i Haydom.
Nå her jeg omsider kommet meg inn på bloggen deres og nytt nydelige bilder av tre skjønne barn!
Vi tenker ofte på dere og savner dere!
God klem fra Anne Cecilie